The Nainen

 Arvot ja tapa toimia 

The Nainen on yhtä kuin minä, joten meillä on myös yhteiset arvot. Kaikki mitä näillä sivuilla ja blogeissani kirjoitan ja julkaisen, perustuvat oman elämäni kokemuksiin ja elettyyn elämääni. Kaikki valmennukset, jotka sivujeni kautta tulevat myyntiin, perustuvat omiin kokemuksiini, sekä moniin erilaisiin koulutuksiin ja valmennuksiin joita olen vuosien varrella käynyt.

Viimeisen kolmen vuoden aikana, olen sijoittanut itseeni 20 000 euroa käymällä erilaisissa koulutuksissa sekä valmennuksissa. Elämäni aikana olen lukenut valtavan määrän kirjoja, jotka ovat vaikuttaneet minuun ja elämääni paljon. En kuitenkaan vanno minkään gurun tai opin nimeen, vaan olen edelleen avoin kaikille eri asioille mitä universumi eteeni tuo. Minä kasvan koko ajan, sillä elämä tarjoilee joka päivä paljon uutta ja mielenkiintoista. 

Blogien sekä valmennusten tarkoitus on luoda uskoa Sinuun. Haluan että uskallat laittaa itsesi likoon ja  huomaat, ettei koskaan ole liian myöhäistä alkaa huolehtimaan itsestään.

Muutokset tulevat aina meistä itsestämme, meidän sisältämme ja omasta sydämestämme. Eli meissä on kaikki jo valmiina, mutta joskus ne pitää kaivaa syvältä sisältämme. Kaikki se mitä tarvitset oman matkasi tekemiseen on jo Sinussa, sillä mikään ei koskaan tule ulkopuolelta. Uskon, että me tarvitsemme joskus tukea. Kun huomaa, että moni muukin on kompuroinut omalla matkalla, niin silloin on helpompi kulkea myös omaa polkua eteenpäin. Yksin ei kannata matkata, vaan yhdessä olemme enemmän. 

Minä olen kompuroinut elämässäni paljon ja varmaan liian kauan, mutta ilman tätä pitkää matkaa itseeni en olisi minä. Olen yhä keskeneräinen, niin kuin me kaikki. Nyt kuitenkin olen vapaa kaikesta ja sydämeni on avoin.

The Nainen yritys on olemassa Sinua varten! 

Jos saan auttaa Sinua, niin matka jatkuu ja hyvä kiertää taas Sinun kauttasi jollekin muulle!

Missioni on:
Että kaikki +40 vuotiaat naiset, uskaltaisivat olla oman elämänsä Sankarittaria, sillä hyvin voivat naiset tuovat hyvinvointia kaikille!

Arvot! 
- Elän niin kuin puhun -
- Kaikki ihmiset ovat samanarvoisia -
- Vastuullisuus -
- Rehellisyys ja avoimuus -

>