Fyysinen  hyvinvointi!

Varmaan lehdet on aina olleet täynnä laihdutuskuureja ja liikunta ohjeita, mutta some tuo nämäkin asiat meidän nenän eteen monta kertaa päivässä. 

Lisäksi viikottain "keksitään" uusia trendi liikunta lajeja, joita joku julkkis luotsaa eteenpäin. Sama pätee erilaisiin ruokaan liittyviin trendeihin. 

Terveys on kaiken A ja O, mutta noilla asioilla ei välttämättä ole mitään tekemistä ihmisen hyvinvoinnin kannalta. 

Olet ehkä itsekin välillä sekaisin siitä mitä pitää syödä ja miten pitää liikkua? Yksi sanoo yhtä ja toinen toista.

Eikö olisi tärkeämpää, että jokainen löytäisi juuri itselleen sopivan tavan liikkua? Se on nimittäin hyvä tapa säilyttää motivaatio. 

Se mitä ja miten syömme, on todella tärkeää, mutta se mikä sopii minulle ei välttämättä sovi Sinulle. Joten on tärkeää löytää itselleen sopiva ruokavalio. 

Oikeastaan nämä asiat kertovat surullista kieltä siitä, miten monet ovat ulkoistaneet itsensä kokonaan. Eli ei tunneta itseä eikä omaa kehoa, joten kaiken pitäisikin oikeastaan alkaa siitä. 

Olen tehnyt omaa ruokamatkaani jo 25 vuoden ajan ja olen nykyisin paremmassa kunnossa kuin 20 vuotta sitten. Olen löytänyt myös itselleni sopivat tavat liikkua ja niinpä olen jaksanut tehdä niitä säännöllisesti yli 10 vuotta. 

Ajattelen, että olen saanut laina kuoren matkalleni elämää varten ja minun tehtäväni on pitää siitä huolta koko matkan ajan.

Kehoni on kotini!

>